Lámpa bambuszból

2010.09.23. 12:33 | Fénymánia | Szólj hozzá!

A Bambusz Design oldalon láthatod az Ace bambuszlámpákat de úgy gondoltuk érdemes írni erről az egyedülálló  kézműves termékről bővebben is.

Ace bambusz lámpák

Az Ace bambuszlámpákat egyedülállóan, a hagyományőrző, ősi mesterséget követő kínai mesterek készítik, így mindegyik lámpa egyedi, kézműves termék. A lámpák. művészi kidolgozásúak és hangulatos megjelenésüket, különleges kidolgozásukkal faragásukkal és az áttetsző lámpatestet díszítő festményekkel illetve ősi kínai írásjelekkel érik el.  Lámpáinkat a változatosság jellemzi. Színük és hangulatos meleg fényük, aprólékos kimunkáltságuk teszi őket feltűnően látványossá. Az Ace bambuszlámpa garnitúra egyedi, jellegzetes külsejű és formájú, kiválóan alkalmazkodik számos más lakberendezési stílushoz, és dísztárgyként is megállja a helyét az Ön otthonában.

Kapható: Fénymánia Lámpa és csillár üzlet, webáruház - www.fenymania.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fenymania.blog.hu/api/trackback/id/tr462317678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása